Huisvesting op maat
 
: 070 387 54 54
: 06 538 92 339
: info@oostveenvastgoed.nl


AANKOOP

OOSTVEEN VASTGOED begeleidt u van begin tot eind bij het aankooptraject.

Bezichtigingen begeleiden
Als u een woning heeft gevonden die u aanspreekt, dan regelen wij een bezichtiging voor u. We letten vooral op het onderhoud en eventuele gebreken van de woning.

Inspectie
Als er sprake is van achterstallig onderhoud, dan laten wij het u weten. Indien gewenst, adviseren wij u een bouwkundig specialist in te schakelen. Wij kunnen voor u aanvullend informatie inwinnen met betrekking tot bestemmingsplannen, en verschillende gegevens checken in het register van het Kadaster, bij Verenigingen van Eigenaars, etc.

Onderhandelingen voeren
Wij voeren namens u de onderhandelingen en brengen een bod uit, gelet daarbij op eventuele ontbindende voorwaarden.

Ondertekening van de koopakte
Na het succesvol verlopen van de onderhandelingen, stelt de verkopende partij de koopovereenkomst op met daarin de gemaakte afspraken en de eventuele ontbindende voorwaarden. Vervolgens controleren wij de akte op juistheid.

Na het tekenen van de akte is de koopovereenkomst gesloten. Na de ontvangst van de akte heeft u drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin u nog van de aankoop kunt afzien.

Afhandeling bij de notaris
Voordat u naar de notaris gaat voor ondertekening, heeft u als koper het recht de woning te inspecteren. Wij begeleiden deze inspectie. Daarna gaan wij met u naar de notaris om de akte van levering te tekenen. U bent officieel eigenaar van de woning na het tekenen van de akte van levering bij de notaris en nadat deze is ingeschreven in de registers bij het Kadaster.

Waardebepaling
Bent u benieuwd naar wat uw woning waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling. Naar aanleiding van een korte inspectie van de woning en de prijsontwikkeling in de buurt/markt ontvangt u een indicatie van de huidige waarde van uw woning. (Let op: deze waardebepaling is geen taxatie of waardeverklaring).

Wanneer u meer informatie wilt over een waardebepaling, kunt u ons aanvraagformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Hypotheken
Voor een goed en onafhankelijk advies is het belangrijk om de juiste partner te vinden.

Wij staan voor kwaliteit van dienstverlening en zoeken dat ook in de samenwerking met deskundigen van andere disciplines. Op het gebied van hypotheken brengen wij u graag in contact met betrouwbare partijen.


Voor optimale begeleiding bij verkoop en aankoop bent u bij ons aan het juiste adres