Huisvesting op maat
 
: 070 387 54 54
: 06 538 92 339
: info@oostveenvastgoed.nl


VERKOOP

OOSTVEEN VASTGOED begeleidt u van begin tot eind bij het verkooptraject met als einddoel een optimaal verkoopresultaat. Indien u uw woning / onroerend goed wilt gaan verkopen, bent u bij ons aan het goede adres. Bij de verkoop van een woning komt veel kijken.

Afspraken maken
Na een uitgebreid informerend gesprek waarin u met ons uw wensen bespreekt, geven wij u een advies op maat. Wij zullen de met u gemaakte afspraken vastleggen en aan u schriftelijk bevestigen in een opdracht tot dienstverlening bij verkoop.

Bepalen van vraagprijs
De eerste stap bij de verkoop is de waardebepaling. Uiteraard streven wij ernaar om een goede prijs voor uw woning te vragen. Bij appartementen gaan wij tevens letten op de status van de Vereniging van Eigenaars en het Onderhoudsfonds.

Publiciteitsplan opstellen
In overleg met u gaan wij een uitgekiend publiciteitsplan opstellen.

Bezichtigingen begeleiden
Wij coördineren en begeleiden de bezichtigingen en zullen de belangstellenden uitgebreid informeren. Bezichtigingen zullen in overleg met u overdag, s’avonds of indien gewenst op zaterdag altijd in onze aanwezigheid plaatsvinden. Wij bespreken met u de gedane biedingen en geven wij u uiteraard een deskundig advies over de beste manier van aanpak.

Onderhandelingen voeren
Wij gaan voor u de onderhandelingen voeren en begeleiden u tijdens de biedingprocedure teneinde een mooie prijs voor uw woning te krijgen.

Koopakte opstellen
Na voltooiing van de onderhandelingen stellen wij een koopovereenkomst op met vermelding van de gemaakte afspraken alsmede de eventuele ontbindende voorwaarden. Na het zetten van handtekeningen is de koopovereenkomst gesloten. Vanaf dat moment heeft de koper nog drie dagen bedenktijd, om alsnog van de aankoop af te zien.

Afhandeling bij notaris
Wij zorgen ervoor dat de koopakte bij de notaris afgeleverd wordt, waarna hij een datum en een tijdstip vaststelt voor het ondertekenen van de akte van levering. Indien de koper voor het tekenen bij de notaris uw woning wil inspecteren, begeleiden wij deze inspectie.

Nazorg
Wij staan uiteraard ook na de verkoop tot uw dienst. Indien u na de overdracht nog vragen heeft, kunt u vanzelfsprekend op ons rekenen.


Voor optimale begeleiding bij verkoop en aankoop bent u bij ons aan het juiste adres